Σεισμοσ Κρητη / Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη.

Σεισμοσ Κρητη / Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη.. Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο, σημειώθηκε 13 λεπτά πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Σεισμός «ταρακούνησε» ξανά το ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση 4,2 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου.

Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής. Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της τρίτης (05/07). Η ιστορική μελέτη των σεισμών που έπληξαν την κρήτη από το 368 π.χ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο της κρήτης. Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη.

Seismoi Sthn Krhth H A8orybh Megalonhsos Anhsyxei Toys Seismologoys Eikones Ellada Iefimerida Gr
Seismoi Sthn Krhth H A8orybh Megalonhsos Anhsyxei Toys Seismologoys Eikones Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Το αρθρο συνεχιζει μετα την. Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της τρίτης (05/07). Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη. Σεισμός 4 ρίχτερ σημειώθηκε στο ηράκλειο της κρήτης λίγο πριν τις 8 το πρωί της κυριακής.

Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη.

Το αρθρο συνεχιζει μετα την. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται σε θαλάσσια περιοχή 23χλμ ανατολικά βορειοανατολικά της ζάκρου, ενώ. Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο της κρήτης. Η ιστορική μελέτη των σεισμών που έπληξαν την κρήτη από το 368 π.χ. Στην νοτιοδυτική κρήτη τα κύματα από το σεισμό υπολογίζεται ότι είχαν ύψος 12 μέτρων. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 4,8 της κλίμακας ρίχτερ και σημειώθηκε 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της σητείας. Νεοσ σεισμοσ εντασεωσ 4 βαθμων ριχτερ στην κρητη… july 18, 2021 εθελοντικη αιμοδοσια καθε σαββατο στη λοτζια… Ισχυρός σεισμός τώρα ταρακούνησε την κρήτη. Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 Λέκκας στο cnn greece για τις σεισμικές δονήσεις στην κρήτη.

«δεν υπάρχει τίποτα το ανησυχητικό»: Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Αξίζει να αναφερθεί, το εστιακό βάθος καταγράφηκε στα 10 χιλιόμετρα. Η ιστορική μελέτη των σεισμών που έπληξαν την κρήτη από το 368 π.χ. Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη.

Isxyros Seismos Sthn Krhth Fosonline
Isxyros Seismos Sthn Krhth Fosonline from www.fosonline.gr
Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. Ισχυρός σεισμός τώρα ταρακούνησε την κρήτη. Προηγούμενη σεισμοσ κρητη σελίδα 03 σελίδα 04. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της τρίτης (05/07). Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη. Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Νεοσ σεισμοσ εντασεωσ 4 βαθμων ριχτερ στην κρητη… july 18, 2021 εθελοντικη αιμοδοσια καθε σαββατο στη λοτζια…

Ισχυρή δόνηση προκάλεσε έντονη ανησυχία στους κατοίκους του ηρακλείου και της ευρύτερης περιοχής το βράδυ της παρασκευής (02.07).

Σεισμός σημειώθηκε στην κρήτη με το επίκεντρο 22 χλμ ννα του ηρακλείου. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, στην κρήτη. Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στη θαλάσσια περιοχή νότια της κρήτης. We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Η ιστορική μελέτη των σεισμών που έπληξαν την κρήτη από το 368 π.χ. Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την κρήτη το βράδυ της τρίτης (05/07). Νεοσ σεισμοσ εντασεωσ 4 βαθμων ριχτερ στην κρητη… july 18, 2021 εθελοντικη αιμοδοσια καθε σαββατο στη λοτζια… Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο της κρήτης. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 Σεισμός έγινε στη κρήτη το μεσημέρι της τρίτης 15 ιουνίου. Σεισμός ταρακούνησε τους κατοίκους στην κρήτη.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, το χτύπημα του εγκέλαδου ήταν 3,5 ρίχτερ. Καταγράφηκε λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ του σαββάτου στην κρήτη, ο σεισμός είχε επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή βόρεια, βορειοδυτικά της σητείας και εστιακό βάθος στα 10 χλμ. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 3,9 ρίχτερ. Μέχρι σήμερα προέρχεται από το βιβλίο οι σεισμοί της ελλάδος των β.

Dynatos Seismos Sthn Krhth Akoloy8hse Kai Deyteros Seismos Krhth Nea Krhth
Dynatos Seismos Sthn Krhth Akoloy8hse Kai Deyteros Seismos Krhth Nea Krhth from www.neakriti.gr
We provide real or near real time earthquake information for seismic events with magnitude larger than 2.0 r in greece Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις έχουν καταγράφει τις τελευταίες ώρες με επίκεντρο θαλάσσιες περιοχές νοτιοανατολικά αλλά βορειοδυτικά της κρήτης. Aνακοίνωση της τρέχουσας σεισμικότητας, με μέγεθος μεγαλύτερο από 2.0 r, στην ελλάδα. Προηγούμενη σεισμοσ κρητη σελίδα 03 σελίδα 04. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 24 Το αρθρο συνεχιζει μετα την. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 20,5 χιλιομέτρων. Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 20,5 χιλιομέτρων.

Το αρθρο συνεχιζει μετα την. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 23:40 και έγινε 22 χλμ. Σεισμός μεγέθους 4,1 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της τρίτης στο ηράκλειο. Σεισμός 4.1 ρίχτερ στην κρήτη. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 15:22 και έγινε 22 χλμ. Προηγούμενη σεισμοσ κρητη σελίδα 03 σελίδα 04. Σεισμός μεγέθους 4.1 στην κλίμακα ρίχτερ σημειώθηκε, σήμερα, στις 03:35 ώρα ελλάδος, όπως ανακοίνωσε το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του ενιαίου. Συνεχίστηκε ο «χορός» των ρίχτερ στην κρήτη. Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κρήτη. Το επίκεντρο εντοπίζεται 20 χιλιόμετρα νότια από το τυμπάκι και το εστιακό βάθος. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου αθηνών ο σεισμός είχε μέγεθος 4,1 ρίχτερ. Σεισμός ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο, σημειώθηκε 13 λεπτά πριν τις 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Σεισμός 4,1 ρίχτερ στο ηράκλειο της κρήτης σεισμοσ. Το αρθρο συνεχιζει μετα την.

Post a Comment

0 Comments

close